Παραλία Συκιάς

Σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Κορινθίας βρίσκεται η Παραλία Συκιάς. Ο γραφικός κόλπος της Συκιάς την έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της Κορινθίας.

Συνέχεια της Συκιάς εκτείνετε το γραφικό πευκοδάσος ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας, του τρεξίματος και του τένις με την υπέροχη βοτσαλωτή παραλία δίνει τη δυνατότητα αναψυχής και διασκέδασης στα οργανωμένα beach bar δίπλα στο κύμα.

Κατά μήκος του κόλπου της Συκιάς υπάρχουν πολλά εστιατόρια, café bar, mini market, αρτοποιείο, φαρμακείο και σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Ξυλόκαστρο όπου θα βρείτε περισσότερες επιλογές για μια ευχάριστη διαμονή.

Πευκιάς Ξυλοκάστρου

Ο πανέμορφος «πνεύμονας» μέσα στην πόλη του Ξυλοκάστρου είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες καταφθάνουν στην περιοχή όλες τις εποχές του έτους.

Ένας περίπατος στον Πευκιά, μια βόλτα στην παραλία που βρίσκεται δίπλα, το κολύμπι στην τεράστια παραλία και οι αθλητικές δραστηριότητες μες στο νερό όταν ο καιρός το επιτρέπει, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το ευρύ κοινό αγαπά τον «Πευκιά».

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Μοναδικές εναλλαγές στο τοπίο της πόλης του Ξυλοκάστρου, ο παραλιακός δρόμος της πόλης είναι ιδανικός για περπάτημα κάθε εποχή του χρόνου καθώς και ο ποδηλατόδρομος κατά μήκος της παραλίας είναι μια απολαυστική εμπειρία για τους λάτρεις του ποδηλάτου.

Η γραφική Μαρίνα & το ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης βρίσκεται στη δυτική άκρη της πόλης που τους καλοκαιρινούς μήνες γίνονται πολλές εκδηλώσεις.