Ο ξενώνας αποτελείται από ένα κτίριο κατασκευασμένο με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική. Σε ατμόσφαιρα σπιτική, με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την παράδοση και τη διακριτική πολυτέλεια, το Sugar Home αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Διαθέτει 4 φιλόξενα δωμάτια, όλα με μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Χαρακτηριστικά μας η ησυχία, η καθαριότητα, η σημασία στη λεπτομέρεια και η φιλική εξυπηρέτηση. Λειτουργεί όλο το χρόνο.

Rose
Artistic Room

Το Rose αποτελεί ένα άνετο και πολυτελές δωμάτιο του Ξενώνα μας.  Ένα δωμάτιο που φιλοξενεί μέχρι δύο ενήλικες. Η υψηλή αισθητική και το καλόγουστο ύφος σας δίνουν την θαλπωρή και την άνεση για υπέροχη απολαυστική διαμονή & ξεκούραση.

Orchid
Artistic Room

Το Orchid αποτελεί ένα άνετο και πολυτελές δωμάτιο του Ξενώνα μας.  Ένα δωμάτιο που φιλοξενεί μέχρι τρεις ενήλικες. Η υψηλή αισθητική και το καλόγουστο ύφος σας δίνουν την θαλπωρή και την άνεση για υπέροχη απολαυστική διαμονή & ξεκούραση.

Cyclamen
Artistic Room

Το Cyclamen αποτελεί ένα άνετο και πολυτελές δωμάτιο του Ξενώνα μας.  Ένα δωμάτιο που φιλοξενεί μέχρι δύο ενήλικες. Η υψηλή αισθητική και το καλόγουστο ύφος σας δίνουν την θαλπωρή και την άνεση για υπέροχη απολαυστική διαμονή & ξεκούραση.

Narcissus
Artistic Room

Το Narcissus αποτελεί ένα άνετο και πολυτελές δωμάτιο του Ξενώνα μας.  Ένα δωμάτιο που φιλοξενεί μέχρι τρεις ενήλικες. Η υψηλή αισθητική και το καλόγουστο ύφος σας δίνουν την θαλπωρή και την άνεση για υπέροχη απολαυστική διαμονή & ξεκούραση.